Alla inlägg under februari 2009

Av Åsa Jensen - 1 februari 2009 09:47


Härligt att titta ut i dag. Strålande sol -7 grader och lite lite vitt på marken. Inte så det täcker gräsmattan men det är vackert ändå.


Leikna är nu nerkörd till Max och Ása som skall grilla henne. Ása strålade med hela ansiktet när jag sa att jag verkligen vill att de skall rida pass på henne. Hon får gå i en hage och skrota över helgen så hon finner sig till rätta lite. Hon sa inte ett ljud när vi lastade ur henne, släppte in henne i en box. Hemma hos Max och Ása träffade jag en gullig tjej som jag kände igen. Hon har ridit med mig och Janet på drömritten! Kul att träffa henne igen.


Det har kommit nya kompisar till Spænir och Einfari också. Det blev så himla glada över att få fler killar att leka med. Min lille Fleygur kom hem igen, tillsammans med Pegasus, vårt nya tillskott! Snarpur från Navåsen kom till slut fram, efter krångel med bromsar på transporten. Snarpur och Fleygur är lika gamla och det blir ju kanon.

 

Fleygur, Einfari, Pegasus och Spænir.


 

Mmmm man måste noga nosa över en nykomling. Fleygur avvaktar lite.


 

 Pegasus och Spænir snackar lite.


Tyvärr hade jag inte kameran redo när Snarpur kom. Carina (Snarpurs matte) tog bilder och jag får säkert låna några av henne.


Pegasus verkar vara en trevlig kille med ett bra lugn. Nu skall han få känna sig hemma lite innan vi testar honom. Pia har skrittat på han och tömkört så vi kan ju se hur mycket han kommer ihåg. Han är 4 år precis som de andra två killarna. Han behöver trafiksäkras eftersom Pia bor i skogen och inte har så mycket bilar direkt. Men förhoppningsvis är han som de andra, bryr sig inte nämnvärt. Det återstår att se. Gullig och bussig är han i alla fall.


Hej hopp!


/Åsa


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards